Hae kaikista
<<< Takaisin hakutuloksiin

Jabra EVOLVE2 65 LINK380A MS Mono Black

tuotekuva
Tuote on uusi
210
sis. ALV 25,5 % / 0 %
Yritysleasing haetaan... alk. {{product.leasing}} €/kk Näytä

Leasing

Monipuoliset maksutavat Lue lisää
Toimitusaika haetaan... {{product.erikoistoimitus}} {{product.toimitusaika}}
Toimituskulut Näytä

Toimituskulut

Kaiuttimet ja Kuulokkeet Jabra
Varastossa haetaan... Tilaustuote {{product.emailtoimitus ? 'Digitaalinen tuote' : 'yli 20 kpl'}} {{product.varastosaldo}} kpl Loppuunmyyty Ei vahvistettu {{product.saapumispaiva|date}}
Tuotekoodi {{product.koodi}}
OP laskulla 45 päivää korotonta maksuaikaa!

OP Lasku

OP laskulla yksityisasiakkaamme saavat ostoksille 45 päivää korotonta maksuaikaa. Saat tutustua tilattuihin tuotteisiin rauhassa ja maksaa laskun vasta myöhemmin. OP Laskulla voi ostaa enintään 5000 € suuruisia ostoksia. Saat laskun kätevästi sähköpostiisi. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Laskutuslisä on 2,95 €, joka lisätään tilauksen loppusummaan.

Voit myös halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Jos maksat laskun erissä, sinun on maksettava vähintään minimilyhennys. Erämaksun pisin maksuaika on 36 kuukautta. Minimilyhennys on siten 1/36 laskun summasta, eli alle 3 prosenttia.

Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,50 %.

Leasingpaketin tuotteet

Tuotepaketin tuotteet

Säästä {{product.tarjoushinta - product.hinta}} €
{{product.hinta}} €

Ostaessasi tämän tuotteen nyt, saat kaupan päälle:

Etu voimassa {{product.throwins.until}} asti.

Sisältyy tuotepaketteihin

JABRA Evolve2 65 Link380a MS Mono Black on langaton kuulokemikrofoni, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on suunniteltu Microsoftin Skype for Business -ympäristöön, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon yrityskäyttäjille, jotka tarvitsevat laadukkaan äänen ja luotettavan yhteyden.

Tässä on joitain JABRA Evolve2 65 Link380a MS Monon tärkeimpiä ominaisuuksia:

  1. Äänenlaatu: Evolve2 65 tarjoaa erinomaisen äänenlaadun, mikä mahdollistaa selkeät ja luonnolliset keskustelut. Se hyödyntää digitaalista signaalinkäsittelyä (DSP) ja Jabra Link380a -sovitinta, joka parantaa äänenlaatua entisestään.

  2. Mukavuus: Kuulokkeet on suunniteltu pitkäkestoista käyttöä ajatellen. Ne tarjoavat erinomaisen istuvuuden ja pehmustetut korvatyynyt, jotka auttavat vähentämään melua ympäristöstä. Niiden kevyt rakenne tekee niistä miellyttävät käyttää pitkiäkin aikoja.

  3. Langaton yhteys: Evolve2 65 käyttää Bluetooth-teknologiaa tarjoten langattoman yhteyden tietokoneisiin, älypuhelimiin ja muihin laitteisiin. Tämä antaa sinulle vapauden liikkua ympäri toimistoa tai työskennellä etänä ilman johtojen häiriötä.
     

Minkälainen tämä tuote on?
  • {{item}}
  • Soveltuu erityisesti:
  • {{item}}

Ominaisuustagit

Pakettiin sisältyvän tietokoneen tekniset tiedot

Tekniset tiedot

{{item.label}} {{item.suffix}}
Liitännät

Tuotteelle ei ole saatavilla tarkempia tuotetietoja.